Holthe Gjestegård leier ut feriehus og feriehytter hele året. Alle husene og hyttene er fullt utstyrte. De er beregnet for selvhushold, men det er mulig å få leid sengetøy og det er mulighet for å bestille enderengjøring. Enhetene holder en høy standard og er omgitt av egne parkanlegg med hage, busker, blomster og plen. Husene og hyttene har hagemøbler, egen parkering og ellers forhold tilrettelagt for en god ferieopplevelse. Det er mulighet for å leie robåt*.
* Huset har egne bestemmelser ved utleie av båt. En må betale kausjon og møte personlige betingelser. Egnethet, ansvarllighet og sjødyktighet vil bli vurdert.


Høgtun:Høgtun er et trivelig feriehus på 130 kvm. med fire soveværelser, to stuer, kjøkken, og bad. Huset egner seg godt til store familier, eller flere familier, som ønsker nærhet til sjøen. Huset er bygd på toppen ovenfor Djupvikbukta, og nært til Agdenes fyr.Heimly:Høgtun er et trivelig feriehus på 120 kvm. med tre soveværelser, stue, kjøkken, og bad. Huset egner seg godt til store familier som ønsker nærhet til sjøen. Huset er bygd like nedenfor toppen ovenfor Djupvikbukta, og nært til Agdenes fyr.Magnhild:Magnhild er en trivelig hytte på 56 kvm. med to soveværelser, stue, kjøkken, og bad. Hytten egner seg godt til en familie som ønsker nærhet til sjøen. Hytten er lokalisert på Holthe Gjestegaard.Inger:Inger er et trivelig hus på 90 kvm. med to soveværelser, stue, kjøkken, og bad. Huset egner seg godt til en familie som ønsker nærhet til sjøen. Hytten er lokalisert på Holthe Gjestegaard. 

Copyright (C) 2010 Holthe Gjestegaard. All rights reserved.