Vi har restaurant med servering av mat med råvarer fra nærområdet vårt. Kom til dekket bord! Restauranten serverer middag i åpningstiden. Restauranten er stedet for de festlige og store anledninger. Her kan du ta med din kjære og feire brullupsdag, eller fødselsdag eller andre familiære høytidsdager. Du kan ta med den nærmeste familien for en festlig ramme rundt en liten eller stor begivenhet, vi serverer god og næringsrik mat. Et festdekket bord står alltid klart. Et godt måltid skal være en fest; med god mat, godt selskap og pene omgivelser.

Atmosfæren i restaurant er rolig og varm. Her er rammene rundt et vellykket stevnemøte eller et festmåltid. Unike matopplevelser med lokalt produsert mat er noen av ingrediensene.

Vår visjon
Vår visjon for spisestedet er å opprettholde og styrke forståelsen for middagens betydning i vårt kultur- og familieliv. Vårt mål er at ethvert måltid hos oss skal være et festmåltid; Vi ønsker å gi rom for bordets gleder, måltidets samlende funksjon og følelsen av felleskap og tilhørighet.

Å samles rundt et måltid har alltid vært selve kronen på ethvert samvær; "I Jesu navn går vi til bords."

Andre opplevelser i restauranten
I restauranten så kan man også se på Kunstutstillingen vår med kunst fra lokale kunstnere fra området; Galleri Rouge.

Navn på kunstnere;
Billedkunst;Kunsthåndverk;
Astrid DahlsveenJørgen Kolstrøm
Elling ReitanAnne-Marie Rosèn
Aud LilleengenEinar Madsø
Toril G. OksvoldGudleif Havdal
Galina T. IllievaEllen Reksterberg
Eli C. Buzzi Waaberg  Amy Rungreen
Maria R. Norset 
Lina D. Holthe 

På Selva Kro & Motell sin eiendom (utendørs) er det reist et minnesmerke over industrimannen Nekolai Dahl. Inne på "Kroa" finner man en tavle med litt informasjon om denne forretningsmannens bedrifter i Ytre Agdenes: "Nekolai Dahl (1880-1962) var en norsk forretningsmann og oppfinner innenfor fiskerinæringa. Han tok ut hele 17 verdenspatenter i sine mest aktive år, alle med tilknytning til fiskeindustrien. I 1936 ble han tildelt St. Olavs Ridderkors for sitt samfunnsgagnlige arbeid. Allerede som 20-åring startet han sin egen virksomhet som fiskehandler i Trondheim. Han var opptatt av holdbarhetsspørsmål og transport over større avstander. Han ville organisere omsetning av fersk sild og fisk. Etter flere år kunne han i 1914 ta ut patent på en industriell frysemetode for fisk, en metode som bygger på kuldebehandlingsprinsippet (salt og is). Dette er "Dahlen-metoden."

 

Copyright (C) 2010 Holthe Gjestegaard. All rights reserved.