Velkommen til Selva Kro & Motell og til Holthe Gjestegård,

I 2002 ble Selva Kro & Motell kjøpt opp og er nå eid av familien Holthe. Selva Kro & Motell samarbeider nå med Holthe Gjestegård om markedsføring og salg. Selva Kro & Motell har vært i drift som overnattings- og bevertningssted i snart 30 år, som serveringssted i nesten 50. "Kroa" og Motellet har gjennomgått en massiv oppussing og fremstår i dag både moderne og innbydende. Selva Kro & Motell og Holthe Gjestegård er åpen for bestilling hele året.

Selva Kro & Motell driver utleie av motellrom og bevertning. Man kan velge mellom dobbeltrom og enkeltrom. Motellet har TV med flere kanaler og en egen frokostpaviljong for frokostservering. Paviljongen har 360° panoramautsikt nederst i selvbukta.

Vi har restaurant med servering av mat med råvarer fra nærområdet vårt. Kom til dekket bord! Restauranten serverer middag i åpningstiden. Vi er et populært serveringssted for lokale gjester og for gjester fra fjernere kyster.

Holthe Gjestegård driver utleie av feriehytter og feriehus med Bondegårdsopplevelser. Enhetene leies ut på ukesbasis. Gjestegården har som overordnet visjon å synliggjøre norsk natur og kultur, vi ønsker å bidra til å åpne opp norskt kirke-, religion-, og samfunnsliv for gjester fra hele verden. Vårt mål er å trekke frem det absolutt beste ved Norsk Kultur -- Trøndelag.

Selva Kro & Motell har flere rom, mens Holthe Gjestegård har flere hytter og hus som tilsammen har overnattingsmulighet/rom for større grupper mennesker. Ring vennligst for mer informasjon. Selva Kro & Motell driver kurs- og konferansetilbud og har kapasitet for grupper opp til 60 personer.

Planlegger du et besøk?
Selva ligger i Trøndelag på sørsiden av Trondheimsfjorden, lengst ute der fjorden går over i Trondheimsleia. Selva ligger i Agdenes Kommune ca. 10 mil nordvest for Trondheim. Til Selva kommer du om du kjører Fylkesvei 710, fra Orkanger er det ca. 50 km til Selva. Selva Kro & Motell ligger like ved Fylkesvei 710 innerst i Selvbukta. Holthe Gjestegård har samme avkjørsel som Selva Kro & Motell og ligger ca. 50 meter ovenfor Selva Kro & Motell. Se Informasjon (øverst til høyre på menyen) for Google kart og mer informasjon.

Opplev Fosen
Selva Kro & Motell er et naturlig stoppested for turister på vei til og fra nord-norge langs kysten. Ta en avstikker fra E6 til Fosen. Opplev kysten og naturskjønne omgivelser. Fra Oslo, ta av fra E6 i retning Trondheim ved Berkåk. Ta Fv 700 til Svorkmo. Videre Fv 65 til Orkanger. Ikke inn til Orkanger sentrum, men videre rett frem på Fv 710 mot Agdenes og Valset fergekai. Stopp og overnatt på Selva Kro & Motell før du reiser videre med ferge over Trondheimsfjorden og opplev fantastiske Fosen!

Direktefly mellom Aalborg, Oslo og Ørlandet
Fly med Air Norway AS mellom Aalborg, Oslo og Ørlandet, eller benytt Trondheim lufthavn Værnes.

 

Copyright (C) 2010 Holthe Gjestegaard. All rights reserved.